News

Arbeta hos oss

20 April 2016

Vi söker nu en ny person till, som vi tycker, Sveriges roligaste arbete!

Känner du någon eller är du en som älskar att arbeta med människor och vill hjälpa dem i deras stora beslut som hyra och hyra ut sin bostad innebär? Vi söker en som har en högt driv, tycker det är roligt med mycket kundkontakt och som kan arbeta strukturerat. Dela gärna med era vänner och hör av er om det låter intressant!

Om företaget

Be Resident startades 2015 då det fanns ett stort behov från både hyresvärdar och hyresgäster att få en trygg och säker andrahandsuthyrning.  Vår vision är att göra andrahandsuthyrning tryggt och säkert för både hyresvärd samt hyresgäst under hela uthyrningsperioden. Förhoppningsvis kan vi därmed bidra till att skapa fler tillgängliga bostäder och då lösa ett stort samhällsproblem. Vi sätter andrahand i första hand!

Om tjänsten

Vi söker en säljare/account manager som har ansvar för att ta hand om framförallt nya kunder som vill hyra ut sin lägenhet eller hus, men också att underhålla gamla relationer. Du har en betydelsefull roll för företagets fortsatta tillväxt i hela Sverige och för att  ge våra kunder bästa möjliga service.

Tjänsten, som kan starta omgående, är en tillsvidaretjänst på full tid, med 6 månaders provanställning och med månadslön. Arbetstiderna är framförallt kontorstid måndag till fredag, men kan bli annorlunda vid arbetstoppar. Vårt kontor finns i Segeltorp - Huddinge, men våra kunder finns i hela Sverige.

Vi erbjuder dig en spännande möjlighet att få arbeta med ett företag i expansion som brinner för bostadsuthyrning och för att ge en servicenivå samt utfall som överträffar deras förväntningar.

Vem söker vi

Vi söker dig som framförallt har en hög energinivå och driv för att kunna hjälpa våra kunder på bästa sätt. Då vi arbetar med bostäder i hela Sverige och har kontakt med många människor varje dag så krävs det att man tycker om att arbeta med människor samt är mycket lösningsorienterad. Vidare så ser vi gärna att du som söker har någon form av säljerfarenhet, har en positiv grundinställning och har en öppen samt ärlig kommunikation med likväl kunder som kollegor.

Det är ett krav att du är mycket duktig på svenska och engelska i tal och skrift, samt att du har en mycket god datorvana.

Kontakt:

Ansvarig Niclas

jobb@beresident.se

08-543 538 00